Прахосмукачката робот вече не е просто прищявка, а все по-предпочитан домашен помощник. Това

...
Прахосмукачката робот вече не е просто прищявка, а все по-предпочитан домашен помощник. Това
Коментари Харесай

Хей, Roomba, почисти, докато ме няма!

Прахосмукачката робот към този момент не е просто прищявка, а все по-предпочитан домашен помощник. Това е по този начин, тъй като високите технологии и нововъведенията се учат да служат на хората все по-добре. Ако сте притежател на висок клас прахосмукачка робот Roomba® от iRobot, сигурно към този момент сте наясно с дългия лист от преимущества, които предлага автоматизираното разчистване. Между тях е ежедневна хигиена на подовете, усъвършенствано и дейно почистване, мощна всмукателна мощност, самопочистваща база и приложението iRobot Genius®.

„ Мобилното приложение iRobot Home® с технологията Genius® прибавя необятен набор от функционалности към работата на прахосмукачките роботи Roomba® - отчасти към опциите на i3/i3+ и е изцяло съвместимо с i7/i7+, j7/j7+, s9/s9+ и роботизираните мопове Braava® jet m6, като по този начин обезпечава цялостен персонализиран надзор върху това по какъв начин, къде и по кое време желаете да чисти вашия робот. Решението е напълно в ръцете ви – през смарт телефона или таблета ви. “, изяснява Деяна Сотирова, маркетинг управител на „ Цертус Меркатус БГ “, формален вносител на iRobot в България.

С iRobot Genius® почистващият робот чисти там, където се постанова. Самоусъвършенствайки се, изкуственият разсъдък в Roomba® и Braava® се научава да открива и предлага разчистване на зони, които са по-силно нечисти. В доста домове това е подът под кухненската маса или в коридора. Чрез приложението роботът предлага да почиства тези сектори по-често. Вие можете да добавяте ръчно нови зони за интензивно разчистване.

С вашият образован почистващ робот ще ви предложи и графици на разчистване, съобразени с вашите привички и желано време за почистване в сезона на алергиите или в периодите на засилена промяна на козината на домашния ви любим.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР